Mořská ryba s cuketou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 500 g Treska aljašská
  • 250 ml Zakysaná smetana
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 383 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 90.8 mg
  • Draslík 680.5 mg
  • Vláknina 1852.3 mg
  • Vitamín A 1852.3 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a na plátky nakrájíme cuketu. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli. Nastrouháme sýr.

  • 2

    Rozehřejeme na pánvi máslo, rybu osolíme a po obou stranách osmahneme. Maso přendáme do zapékací mísy.

  • 3

    Ve zbylém másle osmahneme plátky cibule a plátky cukety a položíme na rybu. Osolíme, opepříme, posypeme sýrem a zalijeme smetanou.

  • 4

    20 minut pečeme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu