Okurkový salát s ředkvičkou a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 117 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 108 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 617.6 mg
 - Vláknina 8974 mg
 - Vitamín A 8974 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrášek povaříme v mírně osolené vodě 2-3 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou.
 - 
                                2
V misce smícháme ocet s cukrem, sójovou omáčkou, sezamovým olejem a solí.
 - 
                                3
Ve větší míse promícháme hrášek, oloupané, na tenké plátky nakrájené okurky, omyté, na plátky nakrájené ředkvičky a připravenou zálivku.
 - 
                                4
Hotový salát posypeme opraženým sezamem.