Brambory zapečené se zelím a kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1081 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 41.5 mg
 - Draslík 848 mg
 - Vláknina 7460 mg
 - Vitamín A 7460 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, kuřecí maso na nudličky, kysané zelí scedíme, trochu překrájíme, sýr nastrouháme.
 - 
                                2
Pekáček vymažeme Florou, na dno vyskládáme třetinu brambor, zasypeme polovinou zelí, kuřecího masa, cibule, zakryjeme druhou třetinou brambor, opět na brambory nasypeme zelí, cibuli, maso a zakryjeme zbytkem brambor, osolíme a opepříme. Zalijeme nízkotučným
 - 
                                3
bílým jogurtem, posypeme strouhaným sýrem a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme zvolna asi půl hodiny.