Ražniči v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 118 mg
 - Draslík 766.1 mg
 - Vláknina 3659.8 mg
 - Vitamín A 3659.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky.
 - 
                                2
Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem.
 - 
                                3
Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
 - 
                                4
Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut.
 - 
                                5
Podáváme s čerstvým chlebem.