Dušené kuřecí maso na pórku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 2095 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 140 mg
 - Draslík 1108.3 mg
 - Vláknina 8155 mg
 - Vitamín A 8155 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.4 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pórek nakrájíme na kolečka a smažíme ho v hrnci na másle. Po chvíli přidáme vývar a vaříme 10 minut do změknutí.
 - 
                                2
Mezitím si každé kuřecí maso podélně přepůlíme a pak každou polovinu ještě jednou přepůlíme. Získáme tak celkem 8 kousků masa. Ty osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Maso přidáme k pórku a dusíme ho asi 10 minut. Poté maso vyjmeme, zvýšíme teplotu a vaříme, dokud se z pórku nevypaří přebytečná voda.