Vývar z drůbežích kostí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 57 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 104 g
 - Sodík 422 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 95 mg
 - Vláknina 5664.5 mg
 - Vitamín A 5664.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kostry zalijeme 3000ml vody, přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu, koření, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Vaříme na mírném plameni 2 hodiny. Naběračkou odstraníme tuk a pěnu.
 - 
                                3
Přecezený vývar můžeme použít jako základ omáček, nebo jej podáváme s vařenými nudlemi jako polévku.