Kuřecí ražniči s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 516 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 194.4 mg
 - Draslík 415.9 mg
 - Vláknina 65.5 mg
 - Vitamín A 65.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.
 - 
                                3
Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.