Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 129 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 47.3 mg
 - Draslík 499.3 mg
 - Vláknina 919.8 mg
 - Vitamín A 919.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.
 - 
                                2
Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.