Dušené hovězí plátky s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 176 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 93.1 mg
 - Vláknina 4097 mg
 - Vitamín A 4097 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hovězí maso nakrájíme na 2 plátky a naklepeme.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova.
 - 
                                3
Vložíme maso, orestujeme z obou stran a pod pokličkou dusíme do vydušení vlastní šťávy.
 - 
                                4
Maso osolíme, opepříme, přidáme pepř, hořčici, kečup, česnek nakrájený na plátky a podlijeme vodou. Dusíme skoro do měkka.
 - 
                                5
Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme.