Tostadas
Suroviny
- 450 g Hovězí maso mleté
 - 100 g Olivy černé
 - 200 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 100 g Cibulka jarní
 - 200 ml Smetana zakysaná 12%
 - 2 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 kávová lžička Kmín drcený
 - 1 kávová lžička Koriandr mletý
 - 1 ks Fazolová pasta
 - 12 ks Tortilla
 - 4 ks Rajčata
 - 0.13 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 126 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 34.9 mg
 - Draslík 331 mg
 - Vláknina 8039.1 mg
 - Vitamín A 8039.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso osmahneme na oleji, okořeníme a necháme změknout. Placky položíme na plech a při střední teplotě prohříváme asi 3 minuty. Potřeme ohřátou fazolovou pastou nebo jinou náplní, dle chuti. Překryjeme masovou směsí.
 - 
                                2
Ozdobíme rajčaty, olivami, zakysanou smetanou, strouhaným sýrem a nasekanou jarní cibulkou. Ihned podáváme.