Veronské masové klopsy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 679 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 62 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 75.3 mg
 - Draslík 74.4 mg
 - Vláknina 1634.8 mg
 - Vitamín A 1634.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, s oloupanou, nasekanou cibulí, vejcem, mletou paprikou, hořčicí, solí a pepřem. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky.
 - 
                                2
Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky, obalíme je ve strouhance a pečeme na oleji na pánvi.
 - 
                                3
Ihned podáváme.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.