Vídeňský hovězí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 1258 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 65.5 mg
 - Draslík 386.8 mg
 - Vláknina 3879.6 mg
 - Vitamín A 3879.6 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.9 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme dorůžova v horkém tuku. Přidáme mletou papriku a v základu osmahneme nakrájené maso, osolíme je, podlijeme, opepříme, přidáme drcený kmín a zastříkneme octem. Pod poklicí zvolna dusíme. Během dušení mícháme a podle potřeby doléváme.
 - 
                                3
Když je maso částečně měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, zasmažíme, podlijeme tekutinou, přidáme majoránku a rajčatový protlak, rozmícháme a za občasného promíchání dusíme doměkka.
 - 
                                4
Měkké maso vyjmeme a šťávu procedíme na maso přes hustý cedník, dochutíme a ještě krátce povaříme.