Hovězí guláš s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 790 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 99.3 mg
 - Draslík 1193.5 mg
 - Vláknina 12168.3 mg
 - Vitamín A 12168.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.4 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, papriky bez jádřinců na proužky, rajčata na čtvrtky, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
Na tuku zpěníme cibuli, posypeme mletou sladkou i pálivou paprikou, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme vodou, přidáme kmín, česnek a povaříme, dokud maso nezačne měknout. Nyní přisypeme papriky, rajčata, brambory, halušky a dovaříme.
 - 
                                3
Servírujeme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.