Jarmareční klobása
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 851 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 83.8 mg
 - Draslík 376.6 mg
 - Vláknina 1950 mg
 - Vitamín A 1950 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí a vepřové maso opláchneme, bůček vykostíme a zbavíme chrupavek. Maso na hrubo umeleme, přidáme kmín, česnek utřený se solí, pepř a mletou papriku a za postupného přilévání studené vody vše dobře promícháme a podle potřeby přisolíme.
 - 
                                2
Směs plníme do střev a uzavřené klobásy pečeme zvolna na oleji po obou stranách.
 - 
                                3
Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem zbylým od pečení.