Hovězí maso s cibulí na pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 515 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 98.8 mg
 - Draslík 721.8 mg
 - Vláknina 5699.5 mg
 - Vitamín A 5699.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka a obojí opečeme na sádle dozlatova.
 - 
                                2
Poté přidáme čerstvě drcený pepř, hřebíček, bobkový list, sůl a zalijeme vývarem. Dusíme 60 minut .
 - 
                                3
Poté přidáme nakrájené okurky a mouku smíchanou s trochou vody a dusíme ještě 20 minut.
 - 
                                4
Podáváme s těstovinami, rýží, chlebem, knedlíkem…