Plátky ze svíčkové se žampiony a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 465 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 466.4 mg
 - Vláknina 3740.8 mg
 - Vitamín A 3740.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi, na 1/2 lžíce olivového oleje, doměkka orestujeme plátky jarní cibulky a prolisovaný česnek. Přilijeme drůbeží vývar, rajčatový protlak, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony a půlky cherry rajčátek. Po přivedení k varu ještě 4-5 minut vaříme na mírném ohni, přimícháme čerstvé lístky bazalky, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Plátky ze svíčkové (kus o váze asi 140 g) potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a pod rozpáleným grilem opékáme z obou stran 3-4 minuty.
 - 
                                3
Maso na talíři obložíme směsí rajčat a hub.