Telecí s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 382 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 324 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 131.5 mg
 - Draslík 930.3 mg
 - Vláknina 13802.5 mg
 - Vitamín A 13802.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s nasekanou petrželkou téměř doměkka.
 - 
                                2
Očištěné a omyté zelené fazolky nakrájíme na kousky dlouhé asi 2cm. Přidáme je k masu a společně dusíme. Když fazolky změknou, pokrm zaprášíme moukou a zamícháme. Nakonec přidáme ve lžíci oleje rozpuštěnou mletou papriku a promícháme.