Dušené telecí s citronovou kůrou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 548 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 98 mg
 - Draslík 491.3 mg
 - Vláknina 6105.5 mg
 - Vitamín A 6105.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle spolu s nakrájenou zeleninou.
 - 
                                2
Přidáme mouku, zamícháme, podlijeme vývarem a dusíme.
 - 
                                3
K měkkému masu přidáme rajčatový protlak, vývar, aby bylo maso zakryto a ještě povaříme.
 - 
                                4
Hotovou omáčku přecedíme a před podáváním plátky masa posypeme nastrouhanou citronovou kůrou.