Játrový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 180 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 296.9 mg
 - Draslík 190.6 mg
 - Vláknina 1858.2 mg
 - Vitamín A 1858.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drobně nakrájenou cibulku necháme zpěnit na másle, přisypeme na malé kostky nakrájená játra, osmahneme po všech stranách a vyndáme je na talíř.
 - 
                                2
K cibulce přisypeme mouku, opražíme ji a zalijeme ji vývarem nebo vodou, osolíme a necháme vařit cca 15 min.
 - 
                                3
Opečená játra rozemeleme nebo rozmixujeme a přidáme do polévky a vaříme 10 min.
 - 
                                4
Poté polévku zcedíme, prolisujeme popřípadě můžeme rozmixovat, necháme opět prohřát.
 - 
                                5
Pro zjemnění vlijeme mléko z rozkvedlaným žloutkem, ale již nevaříme a posypeme rozsekanou petrželovou natí.
 - 
                                6
Polévku můžeme podávat s na kolečka nakrájeným a na másle osmahnutým rohlíkem, nebo s topinkami.