Telecí játra smažená v pivním těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 790.7 mg
 - Draslík 654.9 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra omyjeme studenou vodou a odstraníme z nich blány. Pak je nakrájíme na tenké plátky, které lehce naklepeme a na okrajích nařízneme.
 - 
                                2
Z mouky, vajíček a piva připravíme hladké těstíčko, ve kterém plátky jater obalíme.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme olej, obalená játra v něm osmažíme z obou stran doměkka, pak je osolíme a podáváme.