Hovězí hranolky na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 58 mg
 - Draslík 27.5 mg
 - Vláknina 480.5 mg
 - Vitamín A 480.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zlehka opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Maso zvolna dusíme do měkka a během dušení mírně podléváme vodou. Před koncem dušení vmícháme červené víno a kečup.
 - 
                                3
Podáváme s rýží.