Zapečené jehněčí s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 742 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 395 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 380.7 mg
 - Draslík 526.8 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso naporcujeme a pečeme na sádle. V polovině pečení maso osolíme a opepříme a pečeme dál.
 - 
                                2
Upečené, měkké maso zalijeme ušlehanými, osolenými a opepřenými vejci a ještě chvíli zapékáme. Vejce nemají příliš ztuhnout.