Skopová plec s cibulovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 640 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 1146 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 35.5 mg
 - Draslík 259.8 mg
 - Vláknina 1579.8 mg
 - Vitamín A 1579.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 56.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Omyté maso vložíme do hrnce, přidáme ocet, bobkový list, nové koření a pomalu vaříme. Uvařené maso nakrájíme na porce.
 - 
                                2
Omáčka: jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, přilijeme vlažný vývar a rozšleháme. Potom povaříme, vlijeme smetanu, ochutíme octem, solí a cukrem.