Skopové maso se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 443 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 111.4 mg
 - Draslík 656.7 mg
 - Vláknina 7131.5 mg
 - Vitamín A 7131.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso zalijeme do roviny vodou, osolíme a vaříme.
 - 
                                2
K poloměkkému masu přidáme zelí rozkrojené na čtvrtky. Během vaření přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a slaninu.
 - 
                                3
Před koncem varu přidáme do pokrmu jíšku připravenou se sádla a mouky. Šťávu zapražíme.