Beskydská játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 481 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 702.7 mg
 - Draslík 600.9 mg
 - Vláknina 2589.8 mg
 - Vitamín A 2589.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájená játra osmahneme, cibuli a anglickou slaninu také osmahneme.
 - 
                                2
Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečící mísy i s výpekem, případně přidáme trochu oleje.
 - 
                                3
Okořeníme, přidáme rajčatový protlak.
 - 
                                4
Vše smícháme a navrch rozklepneme vejce.
 - 
                                5
Dáme zapéct.