Hot dog s jemnou hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 529 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 25 mg
 - Draslík 41.2 mg
 - Vláknina 5043 mg
 - Vitamín A 5043 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ohřejeme omáčku barbecue, rošt grilu potřeme olejem. Rozložíme na něj frankfurtské párky a pomalu zvyšujeme teplotu, aby párky nepopraskaly. Opékáme přibližně 10 minut, až získáme křupavou kůrčičku, průběžně potíráme omáčkou barbecue. Pečivo podélně rozkrojíme tak, aby z jedné strany zůstalo spojené, otevřenou stranou položíme na krátkou chvíli na gril, aby se prohřálo. Frankfurtský párek vložíme do rozkrojeného rohlíku, spojíme a hřbet párku ozdobíme vlnkou hořčice. Podáváme s kyselou okurkou.