Myšky z vařených vajec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 833 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 118 g
 - Sodík 49 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 165.2 mg
 - Draslík 853.6 mg
 - Vláknina 13489.2 mg
 - Vitamín A 13489.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařená vejce rozpůlíme, naplníme šunkovou pěnou a položíme plochou stranou dolů.
 - 
                                2
Škrabkou nastrouháme z mrkve myškám ocásky a přiložíme k polovinám vejce.
 - 
                                3
Z dýňových semínek uděláme uši, z hřebíčků oči a z tymiánu vousky. Čumáček vytvoříme z kousku olivy.