Vepřové ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 846 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 76.5 mg
 - Draslík 358.3 mg
 - Vláknina 1073 mg
 - Vitamín A 1073 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu nebo panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno nakrájíme 4 plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme.
 - 
                                2
Opečené plátky naskládáme na talíř, přelijeme výpekem, obložíme cibulí nakrájenou na jemno, hořčicí a ihned podáváme.