Brambory s uzeninou pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1032.5 mg
 - Vláknina 12500 mg
 - Vitamín A 12500 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na kostky a mírně osolíme.
 - 
                                2
Čtyři čtverce alobalu potřeme máslem, rozdělíme na ně brambory a na kostičky nakrájenou uzeninu. Vše pokapeme rozpuštěným máslem smíchaným s prolisovaným česnekem a solí. Alobal dobře uzavřeme.
 - 
                                3
Pokrm pečeme v suché remosce asi 50 minut.