Vepřové ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 297 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 128.4 mg
 - Draslík 628.2 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Poté je zlehka naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
 - 
                                2
Připravené maso pokládáme na rozpálený rošt a pečeme na každé straně 3 minuty.
 - 
                                3
Plátky masa můžeme ovšem také napíchat na kovové jehlice střídavě s plátky slaniny a cibule. Ovšem poté maso opékáme o něco déle.