Plněný vepřový bok na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1708 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 160 g
 - Sodík 277 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 216 mg
 - Draslík 1264.8 mg
 - Vláknina 14725.8 mg
 - Vitamín A 14725.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 90.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, nařízneme do něj kapsu a naplníme ji vymačkaným, okořeněným zelím. Sepneme špejlí, bůček vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a pečeme ve vyhřáté troubě téměř doměkka.
 - 
                                2
Potom maso vyjmeme a na tuku v pekáčku zprudka osmažíme oloupanou, nakrájenou cibuli. Bůček na povrchu nařízneme do mřížky a vložíme zpět do pekáčku.
 - 
                                3
Povidla rozmícháme s trochou vody a po zbytek pečení jimi potíráme povrch masa.
 - 
                                4
Plněný bůček podáváme studený i teplý.