Bůček s rumem a javorovým sirupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1162 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 105 g
 - Sodík 568 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 387.3 mg
 - Vláknina 557.7 mg
 - Vitamín A 557.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bůček vložíme do keramické mísy, zalijeme olejem, posypeme kořením a solí, zakryjeme a necháme přes noc marinovat.
 - 
                                2
Bůček vložíme na gril a za častého otáčení grilujeme 10 minut ze všech stran. Potom jej přemístíme na rošt se záchytnou nádobou na výpek a grilujeme 1 hodinu, průběžně otáčíme, aby se maso propeklo ze všech stran. Mezitím na pánev vložíme ingredience na grilovací omáčku, zahříváme, dokud se cukr nerozpustí a 10 minut necháme povařit na mírném ohni, až omáčka zhoustne.
 - 
                                3
Hotovou omáčkou potíráme bohatě bůček a ještě 15 minut dogrilujeme.