Vepřový bok na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 829 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 82 g
 - Sodík 237 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 341.7 mg
 - Vláknina 2589.8 mg
 - Vitamín A 2589.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Špekáčky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Na jehly střídavě napichujeme plátky bůčku, špekáčky a cibuli. Špízy potřeme olejem a grilujeme.
 - 
                                3
Po upečení špízy osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Podáváme s čerstvým chlebem a hořčicí.