Vepřový bůček s fazolovými lusky po čínsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 63 mg
 - Draslík 353.3 mg
 - Vláknina 3836.3 mg
 - Vitamín A 3836.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřový bůček nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme, sterilované fazole scedíme přes síto, necháme okapat.
 - 
                                2
Kousky masa prudce osmažíme na rozpálené pánvi bez oleje. Když se z masa vypeče tuk, přidáme do pánve sójovou omáčku, kmín a 2 lžíce teplé vody. Směs důkladně promícháme. Pokud je maso křehké a nerozpadá se, přisypeme okapané fazole, přidáme prolisovaný česnek, Vegetu, ocet. Vše zamícháme, směs v pánvi opatrně obrátíme a necháme ještě chvilku prohřát.
 - 
                                3
Rozehřejeme polovinu oleje, na něm prudce osmahneme pokrájené naložené plátky masa. Necháme maso zbělat, přilijeme druhou polovinu oleje a přidáme nakrájený pórek, který ihned posolíme, aby rychleji změkl. Smažíme za stálého míchání, když pórek začne uvadat, dolijeme zbylou sójovou omáčku a Vegetu. Směs stále mícháme, smažíme ještě přibližně 2 minuty. Podle chuti osolíme, ještě jednou důkladně promícháme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.