Kořeněný pečený bůček s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 798 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 80 g
 - Sodík 55 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 108 mg
 - Draslík 355.3 mg
 - Vláknina 1700.2 mg
 - Vitamín A 1700.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřový bůček upravíme na tvar obdélníku a po vlákně nakrojíme na plátky silné asi 1cm. Každý plátek zvlášť osolíme a okořeníme, proložíme nasekaným česnekem. Plátky potom složíme zpět do původního tvaru a svážeme provázkem.
 - 
                                2
Připravené maso vložíme do sádlem vymazané remosky, podlijeme trochou vody a obložíme na čtvrtky nakrájenou cibulí.
 - 
                                3
Pečeme pod alobalem asi 60 minut, potom alobal odstraníme a maso doměkka dopečeme.
 - 
                                4
Hotový bůček krájíme napříč, podáváme teplý nebo studený.