Česneková kolena pečená na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1587 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 130 g
 - Sodík 100 mg
 - Bílkoviny 89 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 105.1 mg
 - Vláknina 2173.5 mg
 - Vitamín A 2173.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na plátky, polovinu česneku utřeme se špetkou soli, polovinu jen rozdrtíme. Kůži na kolenech překrájíme do mřížky, vetřeme do masa zbylou sůl a utřený česnek.
 - 
                                2
Kolena vložíme do pekáče, posypeme cibulí, přidáme rozdrcený česnek, bobkový list, nové koření, přelijeme pivem, pod poklicí pečeme v předehřáté troubě zhruba dvě hodiny. Maso často přeléváme šťávou, podle potřeby podlijeme horkou vodou.
 - 
                                3
Téměř měkká kolena odklopíme a dopečeme, aby měla křupavou kůrku.