Vepřové uzené koleno vařené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová kolena očistíme, opláchneme a vložíme do vařící vody. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
 - 
                                2
Potom kolena vyjmeme a vykostíme.
 - 
                                3
Při podávání je krájíme přes vlákno.