Vepřové kotlety s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 648 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 209 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 156 mg
 - Draslík 765.9 mg
 - Vláknina 2013.1 mg
 - Vitamín A 2013.1 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety po kraji nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Tymián nakrájíme nadrobno, cibuli pokrájíme na tenké plátky. Kotlety potřeme olejem z odměřené dávky, posypeme tymiánem, pod fólií necháme v chladničce alespoň tři hodiny uležet.
 - 
                                2
Odleželé kotlety po obou stranách osmažíme na oleji, vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, vsypeme cibuli, zarestujeme. K cibuli vrátíme kotlety a dusíme, až je maso měkké.