Ruské vepřové plátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 409 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 271 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 92.8 mg
 - Draslík 737.7 mg
 - Vláknina 2775 mg
 - Vitamín A 2775 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
 - 
                                2
Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na části másla. Na zbylém másle opečeme omytá, rozpůlená a osolená rajčata.
 - 
                                3
Porce masa upravíme na talíře, poklademe žampiony a rajčaty a přelijeme šťávou z masa, do které jsme přidali trochu horké vody a utřený česnek.