Sadařova pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 177 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 67 mg
 - Draslík 417.1 mg
 - Vláknina 2871 mg
 - Vitamín A 2871 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso posolíme, posypeme kmínem, přidáme lžíci oleje a upečeme doměkka. Během pečení podléváme.
 - 
                                2
Oloupeme jablka, nakrájíme a na zbytku oleje opečeme.
 - 
                                3
Maso rozdělíme na talíře, přilijeme šťávu z pečeně a přidáme jablka.