Vepřová kýta na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 530 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 203.3 mg
 - Draslík 1116.9 mg
 - Vláknina 2635.7 mg
 - Vitamín A 2635.7 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, klobásu a cibuli na tenčí kolečka.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup, česnek, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme.
 - 
                                3
Když je maso téměř měkké, přidáme klobásu, cibuli, promícháme, necháme prohřát a podáváme.