Vepřová kýta na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 762 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 2061 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 162.5 mg
 - Draslík 858.1 mg
 - Vláknina 3390 mg
 - Vitamín A 3390 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu potřeme solí s drceným koriandrem a necháme 2 hodiny uležet v chladnu.
 - 
                                2
Uleželé maso poprášíme moukou a vložíme na sádlem vymazaný pekáč. Pečeme na mírno, podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dopečeme. Hotové maso nakrájíme na plátky a zalijeme šťávou.