Vepřové maso se zelím po plzeňsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 585 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 640 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 142.7 mg
 - Draslík 882.7 mg
 - Vláknina 2747.3 mg
 - Vitamín A 2747.3 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibule a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Kysané zelí rozkrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme sádlo, krátce na něm osnahmene nakrájenou cibuli a česnek, pak přidáme pálivou papriku a nakrájené maso, opepříme, osolíme a ze všech stra za stálého míchání orestujeme.
 - 
                                3
Přilijeme vývar, chvíli dusíme, potom přisypeme nakrájené kysané zelí, vše důkladně promícháme a dusíme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                4
Pokrm nakonec dochutíme paprikou, pepřem a solí.