Pikantní vepřové maso na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 459 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 101.5 mg
 - Draslík 437.6 mg
 - Vláknina 1447 mg
 - Vitamín A 1447 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso, slaninu a cibuli nakrájíme na stejně velké kousky. Slaninu a cibuli opražíme na oleji. Když je cibulka zpěněná, přisypeme nakrájené vepřové maso, okořeníme solí, pepřem a směs promícháme, zalijeme 500 ml vody a dusíme asi 60 minut, dokud maso nezměkne. Když je maso měkké, pokrm je hotov.
 - 
                                2
Maso servírujeme teplé, promíchané s kari kořením, kečupem a posypané strouhaným eidamem.