Vepřové koule se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 624 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 156 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 280.1 mg
 - Vláknina 34630 mg
 - Vitamín A 34630 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 4.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté vepřové maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou, citronovou trávou a vajíčkem. Pořádně vše promícháme rukou, následně vytvoříme z masa koule.
 - 
                                2
Rozehřejeme pánev, nalijeme do ní olej, masové koule 10 minut smažíme do zlatova. Průběžně je obracíme, aby se nám nepřipálily.
 - 
                                3
Mezitím vedle rozpálíme olej ve wok pánvi a zeleninu na ní osmahneme do měkka. Přidáme mléko, rybí omáčku, minutu povaříme a podáváme spolu s masovými koulemi.