Ražniči se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 458 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 57.8 mg
 - Draslík 1151.4 mg
 - Vláknina 5699.8 mg
 - Vitamín A 5699.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na plátky a napichujeme střídavě s masem na špejle.
 - 
                                3
Uděláme 6 špízů.
 - 
                                4
Plnotučnou hořčici smícháme s 2 lžícemi oleje, rozmícháme a potřeme špízy ze všech stran.
 - 
                                5
Zprudka je opečeme, poté vložíme do pekáčku a zapékáme při teplotě 180 stupňů.