Italská pizza
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 239 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 288.1 mg
 - Vláknina 9854.6 mg
 - Vitamín A 9854.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vytvoříme v mouce důlek.
 - 
                                2
Do 50ml vody rozdrobíme droždí, přidáme sůl a s mrkvovou šťávou a zbytkem vody vlijeme do důlku.
 - 
                                3
Vypracujeme těsto. Prohněteme a necháme vykynout na teplém místě.
 - 
                                4
Omáčku připravíme tak, že uvaříme rajčata, šťávu z rajčat, bazalku, česnek a oregano, dokud směs nezhoustne.
 - 
                                5
Poté vyválíme těsto a omáčku rozprostřeme na těsto.