Roštěná se šunkou a vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 631 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 1319 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 288.5 mg
 - Draslík 524.6 mg
 - Vláknina 53 mg
 - Vitamín A 53 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku.
 - 
                                2
V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázená vejce.
 - 
                                3
Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.
 - 
                                4
Nakonec maso přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme opečenou šunkou a sázeným vejcem.
 - 
                                5
Ihned podáváme.