Šunková jehla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 12 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 189.2 mg
 - Vláknina 5240 mg
 - Vitamín A 5240 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kostičky 3x3 cm nakrájíme šunku a na kousky nakrájíme broskvový kompot.
 - 
                                2
V misce připravíme marinádu.
 - 
                                3
Rozehřejeme med, máslo a přidáme ocet.
 - 
                                4
Promícháme a na špejle napichujeme střídavě šunku a broskve.
 - 
                                5
Poté jehly polejeme připravenou marinádou.
 - 
                                6
Dáme na 15 minut zapéct do trouby nebo grilovat.