Vepřová játra v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 451.5 mg
 - Draslík 536.3 mg
 - Vláknina 2757.8 mg
 - Vitamín A 2757.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
 - 
                                2
Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
 - 
                                3
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
 - 
                                4
Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                5
Podáváme s dušenou rýží.